A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/KOLA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Danas počinju prijave za upis u 1. razred srednjih škola | Politika+
Hrvatska

UPISI: Danas počinju prijave za upis u 1. razred srednjih škola

Prijave za upis u ljetnom roku primaju se danas i sutra, objava rezultata bit će u srijedu, 6. srpnja, a upisi će se obavljati u četvrtak, 7. srpnja.

Piše: Politikaplus/Hina

Danas počinju prijave za upis u I. razred srednjih škola, a po Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, u školskoj godini 2011./2012. može se upisati 53.762 učenika u 2.118 razrednih odjela.Prijave za upis u ljetnom roku primaju se danas i sutra, objava rezultata (ljestvice poretka na oglasnoj ploči i na mrežnim stranicama škole) bit će u srijedu, 6. srpnja, a upisi će se obavljati u četvrtak, 7. srpnja.

Prijave za upis u drugom upisnom krugu bit će u ponedjeljak, 11. srpnja, objava rezultata u utorak, 12. srpnja, a upisi u srijedu 13. srpnja.

U jesenskom upisnom roku objava nepopunjenih upisnih mjesta (prema vrstama programa) i rokova bit će poznata najkasnije do 19. kolovoza.

Prijave za upis bit će 22. kolovoza, objava ljestvice poretka 23. kolovoza, a upisi učenika 24. i 25. kolovoza.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ministarstvo znanosti, prijave, upis u srednje škole