A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zatvor-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dušan Erceg, zaštićeni svjedok u slučaju Pukanić izbačen iz programa zaštite | Politika+
Crna kronika

KRŠIO PRAVILA: Dušan Erceg, zaštićeni svjedok u slučaju Pukanić izbačen iz programa zaštite

Komunicirao mobitelom s drugima osobama te širio lažne glasine o mogućem atentatu na službenika Uskoka.

Piše: PolitikaPlus/Vjesnik

Dušan Erceg, jedan od zaštićenih svjedoka u slučaju ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, izbačen je u iz programa zaštite svjedoka.  Naime, u petak navečer policija ga je deložirala iz tzv. sigurne kuće u kojoj je boravio od kada je ušao u program zaštite.

Iako još nema službene izjave iz MUP-a, kako neslužbeno doznaje Vjesnik, to se dogodilo jer mu je status »štićenika« istekao još prije šest mjeseci te da da je riječ o odluci posebnoga povjerenstva koje o tome statusu odlučuje.

Vjesnikov izvor tvrdi da je Dušan Erceg kršio uvjete iz programa zaštite, komunicirao mobitelom s drugima osobama te širio lažne glasine o mogućem atentatu na službenika Uskoka.

Erceg je navodno na više načina kršio uvjete iz programa zaštite, i to tako da je komunicirao mobitelom s drugima osobama, iako se u ugovoru navodi da sva komunikacija mora ići putem policije, ali i da je tijekom zaštite počinio kazneno djelo širenja lažnih i uznemirujućih glasina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

program zaštite svjedoka, niko franjić, ivo pukanić, dušan erceg, sigurna kuća