A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/TOP%20STIPENDIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Odabrani dobitnici Top stipendije za top studente | Politika+
Hrvatska

DOBITNICI: Odabrani dobitnici Top stipendije za top studente

Pred 100 finalista proglašeno je 27 najboljih koji će sljedećih godinu dana dobivati top stipendiju. Stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna, a bit će raspodijeljen studentima u deset rata po 4.000 kuna mjesečno.

FOTO: Dobitnici Top stipendije
FOTO: Nacional
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

U kristalnoj dvorani hotela Westin održana je deseto po redu svečano proglašenje dobitnika Top stipendije za top studenta. Pred 100 finalista proglašeno je 27 najboljih koji će sljedećih godinu dana dobivati top stipendiju. Stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna, a bit će raspodijeljen studentima u deset rata po 4.000 kuna mjesečno.

 

Pred 100 finalista proglašeno je 27 najboljih koji će sljedećih godinu dana dobivati top stipendiju.

 

Kako je rekao predsjednik uprave Nacionala, tjednika koji je prije deset godina pokrenuo cijelu akciju, 27 najboljih, ali i ostali finalisti su budućnost Hrvatske.

 

- Drago mi je da sam tu među vama, da prisustvujem ovako velikom događaju. Ovo je najbolji način da i mi iz Nacionala predstavimo našu tvrtku jer stojim pred vama, mladim ljudima koji su budućnost Hrvatske. Želim vam svu sreću, rekao je Moritz von Seefried prije same dodjele stipendija.

 

A uz ovaj projekt od početka je bio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je za doprinos projektu nagrađen i prigodnom zahvalnicom.

 

-  Pridružujem se čestitkamaza desetu obljetnicu ovog po menio vrlo važnog događaja. Ovu nagradu koju ste mi uručili prihvaćam kao prizanje, kao dokaz da je, kada je prije deset godina sve ovo pokretao, moj prijatelj Ivo Pukanić bio u pravu. Svim dobitnicima stipendije, ali i finalistima želim puno uspjeha u životu, rekao je zagrebački gradonačelnik.

 

Savjetnik predsjednika RH Ive Josipovića za znanost i obrazovanje Izet Aganović rekao je da je ova nagrada najpoštenija nagrada jer ide onima koji je uistinu zaslužuju.

 

Stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna, a bit će raspodijeljen studentima u deset rata po 4.000 kuna mjesečno.

 

- Šaljem pozdrave predsjednika Josipovića koji svim dobitnicima stipendije šalje iskrene čestitke. Kako sada već i neka tradicija nalaže, svi dobitnici će u devetom mjesecu biti na prijamu kod predsjednika Josipovića. Čestitam i zahvaljujem i svim pokroviteljima koji su unatoč teškim vremenima, krizi i svim ostalim problemima ostali uz ovaj projekt, naglasio je Aganović.

 

Promotivni film koji je prikazao neke od dosadašnjih dobitnika stipendije pokazao je cijelu istinsku svrhu ovog projekta. Izvrsni studenti jednoga će dana postati akademski građani koji će voditi glavnu riječ u ovoj zemlji. A možda se među ljudima koji će u budućnosti upravljati ovu zemlju nađe pokoji dobitnik Top stipendije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

top stipendije, nacional, ivo josipović, milan bandić