A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sammir%20i%20žena.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sammir: Presretan sam, moj sin Noah promijenit će mi život! | Politika+
Scena

NAJSRETNIJI DAN: Sammir: Presretan sam, moj sin Noah promijenit će mi život!

Najbolji Dinamov nogometaš postao je otac sina Noah Chemina Camposa, rođenog u São Paulu. Noah ima 3,5 kg i 50 cm.

FOTO: Boris Scitar
Piše: Politika Plus/VLM

 Prvo me nazvao menadžer, potom i zaručnica. Javili su mi da je porođaj prošao bez problema. Moj sin Noah Chemin Campos težak je 3,5 kilograma i dugačak 50 centimetara, a nosi Yasminino i moje prezime.

 

Tako se ponosim, to mi je najsretniji dan u životu – kazao nam je ushićeni Dinamov Brazilac, koji je danima na pripremama u Sloveniji živio u neizvjesnosti iščekujući vijesti iz domovine.– Jeste li slavili rođenje sina? – našalili smo se s brazilskim veseljakom, koji se prošle sezone naplaćao kazni zbog burnih noćnih izlazaka.


– A ne, sad uopće nisam slavio. Slavlja su daleko iza mene, tu sam stranicu zatvorio.

Sammir je svoju zaručnicu Yasmin Chemin posljednji put vidio za vrijeme nedavnoga posjeta Brazilu, netom nakon završetka sezone. Ondje su opet učvrstili svoju vezu, u kojoj je bilo dosta uspona i padova. Odnos je ponovno idiličan, mladi je par opet sretno zaljubljen.

– Rođenje sina potpuno će me promijeniti, Noah je najbolje što sam u životu napravio. I sve što ću odsad raditi bit će posvećeno njemu. Moram biti ozbiljniji, potpuno posvećen svome poslu, igrati još puno bolje. Činit ću sve kako bih svome sinu omogućio sretan i lagodan život – dodao je popularni Filho, jedan od omiljenih  igrača u Dinamovoj svlačionici.

Dok smo jučer razgovarali, Sammir još nije vidio prve Noahove fotografije.

– Nisu još dopustili fotografiranje, ali iščekujem ih s nestrpljenjem. Nažalost, to će u sljedeća tri mjeseca biti jedini način da vidim sina. Tek za stotinjak dana moći će putovati, pa će Noah i Yasmin skupa doći u Zagreb – zaključio je Sammir, koji je jučer imao slobodan dan, a danas nastavlja s treninzima kako bi što spremniji dočekao prvu utakmicu pretkola Lige prvaka, protiv Neftčija iz Bakua.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sammir, rođenje sina