A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/modric_luka_slavlj_385303S1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Levy: Reci da ostaješ!; Modrić: Neću to učiniti, nismo se tako dogovorili! | Politika+
Sport

SUNOVA VERZIJA: Levy: Reci da ostaješ!; Modrić: Neću to učiniti, nismo se tako dogovorili!

Londonski tabloid piše da će se Modrić vratiti treninzima na White Hart Laneu danas (četvrtak) i da će na sastanku menadžeru Harryju Redknappu ponoviti svoju odlučnost da ode.

FOTO: Luka Modrić
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

Londonski tabloid The Sun donosi svoju verziju razvoja sinoćnjeg sastanka hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića i predsjednika kluba Daniela Levyja.

- Sve je prošlo u redu. Razgovor je bio vrlo dobar i, kao što sam rekao i ranije, Luka Modrić neće biti prodan - izjavio je Levy nakon sastanka, a Modrić se nije izjasnio.

 

Modrića želi Chelsea i interes je obostran, ali problem je taj što ga Tottenham ne želi pustiti. Ugovorom je hrvatski veznjak vezan do 2016. godine i Chelseajeva ponuda od 22 milijuna funti nije bila dovoljna da bi se "spurse" privoljelo na transfer.

- Rukavice su skinute. Luka je podsjetio Levyja da je prilikom potpisivanja produljenja (u svibnju 2010., op.a.) postojao dogovor da može otići ako osjeti da je tako bolje za njegovu karijeru. Ali Levy nije bio zainteresiran i rekao je Luki da mora reći medijima da ostaje. Luka je odbio rekavši da nikad neće to učiniti, kao i da je zgrožen što izdaje njihov dogovor – rekao je izvor blizak klubu za The Sun.

Londonski tabloid piše da će se Modrić vratiti treninzima na White Hart Laneu danas (četvrtak) i da će na sastanku menadžeru Harryju Redknappu ponoviti svoju odlučnost da ode.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

harry redknapp, tottenham, luka modrić