A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dres%20dinama%201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dinamo predstavio Pumin dres za novi pohod na Ligu prvaka | Politika+
Sport

REPLIKA IZ 1982.: Dinamo predstavio Pumin dres za novi pohod na Ligu prvaka

Modrima je istekao ugovor s Diadorom, kako ga nisu produljili potpisali su ugovor s Pumom.

FOTO: Dinamo
Piše: PolitikaPlus

Dinamo je na današnjoj konferenciji za novinare u Hypo centru u 11 sati predstavio nove dresove u kojima će igrači Krunoslava Jurčića krenuti u novu borbu za Ligu prvaka. Dinamu je istekao ugovor s Diadorom, nisu ga produljili pa je došlo vrijeme za novog proizvođača sportske opreme, Pumu. "Modri" su s poznatim proizvođačem sportske opreme potpisali četverogodišnji ugovor.

 

Modrima je istekao ugovor s Diadorom, kako ga nisu produljili potpisali su ugovor s Pumom. 


Na predstavljanju je legenda Dinama Marko Mlinarić poželio Kruni Jurčiću i igračima sreću u europskim utakmicama. Došao je red i na predstavljanje izgleda dresa koji se čuvao u strogoj tajnosti. Original je plavi i zaista izgleda sjajno. Druge dvije kombinacije su za gostujuće utakmice u HNL-u (zlatna kombinacija) i za europske utakmice (tamnoplavi)

Dinamo je na službenoj stranici objavio cijenu nove garniture dresa. Gornji dio dresa stoji 379 kuna, gaćice 229 kuna i štucne 99 kuna, a navijači ekskluzivno samo u klupskom web shopu mogu kupiti novi, originalni Dinamov Puma dres.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dres, liga prvaka