A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/gordana-kovacevic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gordana Kovačević najmenadžer Jugoistočne i Srednje Europe! | Politika+
Mojbiz

VELIKO PRIZNANJE: Gordana Kovačević najmenadžer Jugoistočne i Srednje Europe!

Nagrada "Najmenadžer" izrasla je u iznimno visoko i međunarodno verificirano priznanje gospodarstvenika regije.

FOTO: Gordana Kovačević prima nagradu za najmenadžera godine
FOTO: PolitikaPlus
Piše: PolitikaPlus

U Sarajevu je u četvrtak , 7. srpnja, u organizaciji Nezavisne regionalne agencije iz Zenice, održana  24. svečana dodjela priznanja "Najmenadžer“ i  „Najkompanija"  regije Jugoistočna i Srednja Europa.


Nagrada "Najmenadžer" izrasla je u iznimno visoko i međunarodno verificirano priznanje gospodarstvenika regije, Europskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager. Stručni ocjenjivački sud činili su poznati i priznati gospodarstvenici, znanstveni i javni djelatnici iz cijele regije. Nagrada je do sada uručena nizu istaknutih gospodarstvenika iz regije.


GORDANA KOVAČEVIĆ 'Ovo je vrijeme za lidere vizionare, koji imaju znanje, hrabrost, motivaciju i inspiraciju da iskoriste i usmjere inovativni kapacitet i komparativne prednosti zemalja u regiji te da međusobnom suradnjom i donošenjem brzih i kvalitetnih odluka osiguraju gospodarski oporavak i razvoj.'

U konkurenciji 2000 menadžera iz 40 zemalja ove godine titulu “Najmenadžera Jugoistočne  i Srednje Europe” osvojila je Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle za izvanredan rad, inovativna rješenja i originalan pristup u kvalitetnom i efikasnom unaprjeđenju lokalne i globalne organiziranosti te izuzetne stvaralačke rezultate. Pred više od 400 uzvanika, najviših predstavnika političkog i društvenog života te gospodarstva iz cijele regije nagradu joj je uručio Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BIH.

Gordana Kovačević je, nakon primanja najvišeg priznanja, zahvaljujući na visokom priznanju, naglasila da je ponosna i radosna zbog priznanja, a posebno zbog pozitivne energije koju osjeća u društvu uspješnih poduzetnika koji i u vremenu krize ostvaruju respektabilne rezultate. Naglasila je da "nagrada pripada svim zaposlenicima Ericssona Nikole Tesle, koji predano rade na ostvarivanju kompanijskih ciljeva i razvoju poslovanja, našim kupcima i partnerima na svim tržištima jer su svi oni dio naše uspješne priče".

 

Titulu Najmenadžera Gordana Kovačević je osvojila za "izvanredan rad, inovativna rješenja i originalan pristup u kvalitetnom unaprjeđenju lokalne i globalne organiziranosti".

- Dragi prijatelji, ovo je vrijeme za lidere vizionare, koji imaju znanje, hrabrost, motivaciju i inspiraciju da iskoriste i usmjere inovativni kapacitet i komparativne prednosti zemalja u regiji te da međusobnom suradnjom i donošenjem brzih i kvalitetnih odluka osiguraju gospodarski oporavak i razvoj kao osnovni preduvjet za bolji život čovjeka i poveznicu prema umreženom društvu, rekla je Kovačević.


Nagrade su se dodjeljivale u kategorijama biznisa i javnog života tako da su među nagrađenima i Predsjednik RH, Ivo Josipović za pozitivne inicijative povezivanja zemalja regije, veleposlanik Kraljevine Švedske u BiH Bosse Hedberg te Nedžad Rašidbegović, generalni direktor BH Telekoma i dr.


 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

menadžer godine, ericsson nikola tesla, nagrada, gordan kovačević