A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vrtić.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bandić citirao Šešelja u komentaru o zagrebačkim vrtićima | Politika+
Zagreb

CIJENE VRTIĆA : Bandić citirao Šešelja u komentaru o zagrebačkim vrtićima

"Toliko zla na tako malom prostoru. To je Šešelj rekao za Hercegovinu."

FOTO: vrtići
Piše: Ilijana Grgić - ilijana.grgic@politikaplus.com
U jednom tiražnom dnevniku okarakteriziran sam kao gradonačelnik koji otima. Non-stop pilana. 'Bandić otima', 'Bandić uzima', sramota. Toliko zla na tako malom prostoru. To je Šešelj rekao za Hercegovinu, pa bih i ja sve to mogao usporediti s njim, prokomentirao je gradonačelnik Bandić nastavak sage o cijenama vrtić.

 

Ustvrdio je da u Zagrebu ne dižu cijene, te je da se vrtić do sada plaćao 200 i 400 kuna, što je, po njemu bilo besramno malo.

BANDIĆ: "Kad su vrtići u pitanju, čak 75 % roditelja plaćat će manje ili jednako do sada, 20 % plaćat će više, a 5% – najviše. Upravo se ovi posljednji i bune jer su glasna manjina i dostupni su im mikrofoni"

- Kad su vrtići u pitanju, čak 75 % roditelja plaćat će manje ili jednako do sada, 20 % plaćat će više, a 5% – najviše. Upravo se ovi posljednji i bune jer su glasna manjina i dostupni su im mikrofoni, rekao je Bandić.

 

Istaknu je kako se uvode instrumenti dohodovnog principa. Oni koji imaju više, i platit će više, a oni koji nemaju, platit će manje.

- To je aktivna populacijska i demografska politika, smatra Bandić.

 

Također je istaknuo kako je oko 90% roditelja vrtićke djece predalo potrebnu dokumentacju za ostvarivanje subvencioniranja.

Oko 5-7% roditelja uopće neće predavati dokumentaciju jer su procijenili da subvencioniranje neće moći ostavriti .

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vojislav šešelj, vrtići, milan bandić