A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dubrovnik.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Štrokov JLH nezadovoljan kvalitetom odustaje od Dubrovnik Film Meetinga | Politika+
Kultura

FILM : Štrokov JLH nezadovoljan kvalitetom odustaje od Dubrovnik Film Meetinga

Odbacili mogućnost kompromisa, čime bi se urušili standardi.

Piše: PolitikaPlus/Hina
 Jadranski luksuzni hoteli ove godine neće sudjelovati u organizaciji Dubrovnik Film meetinga koji se trebao održati 31. srpnja i 1. kolovoza.

Odbacili mogućnost kompromisa, čime bi se urušili visoko postavljeni standardi i vrijednosti Dubrovnik Film Meetinga".

Kako stoji u današnjem priopćenju, Jadranski luksuzni hoteli, kao jedan od organizatora filmske organizacije koja je u proteklih pet godina prerasla u jedan od najznačajnijih regionalnih filmskih događaja, unatoč iznimnim naporima i želji do danas nisu uspjeli osigurati kvalitetan program ove manifestacije na razini proteklih godina koji bi opravdao financijska ulaganja u projekt.

Unatoč kasnoj potvrdi održavanja manifestacije zbog procesa promjene vlasničke strukture Jadranski luksuzni hoteli uspjeli su osigurati proračun za održavanje ovogodišnjeg Dubrovnik Film Meetinga i obaviti opsežne pripreme za održavanje projekta. Grupacija je odbacila mogućnost pronalaženja kompromisnog programskog rješenja za ovogodišnju manifestaciju čime bi se, procjenjuju u Jadranskim luksuznim hotelima, urušili visoko postavljeni standardi i vrijednosti Dubrovnik Film Meetinga.

U proteklih pet godina zahvaljujući ovoj manifestaciji Dubrovnik su posjetile neke od najvećih filmskih zvjezda današnjice kao što su Morgan Freeman, Mickey Rourke, Nick Nolte, Kevin Spacey i drugi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dubrovnik film meeting, jadranski luksuzni hoteli, jlh