A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zoran%20mamic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zoran Mamić: Bolji smo od Neftchija, proći ćemo ih! | Politika+
Sport

UVJEREN U POBJEDU: Zoran Mamić: Bolji smo od Neftchija, proći ćemo ih!

'Ne treba potcjenjivati ekipu sastavljenu od toliko internacionalaca. No, nikakav strah, jer smo kvalitetniji od njih.'

FOTO: Zoran Mamić
Piše: PolitikaPlus

Osim predstavljanja novih dresova, u Hypo centru se pričalo i o nadolazećoj utakmici Modrih. Dinamo će u srijedu u prvoj utakmici ugostiti prvaka Azerbejdžana na preuređenom Maksimiru. Sportski direktor Dinama nada se velikoj posjećenosti.

 

'Ne treba potcjenjivati ekipu sastavljenu od toliko internacionalaca. No, nikakav strah, jer smo kvalitetniji od njih.'

 

- Siguran sam da ćete se svi iznenaditi kada dođete na novi Maksimir, koji će izgledati jako lijepo kad završimo sa svim radovima, kaže Mamić koji je uvjeren u prolaz protiv Neftchija:

- Ne treba potcjenjivati ekipu sastavljenu od toliko internacionalaca, prema njima moramo gajiti respekt i samo respekt. Nikakav strah, jer smo kvalitetniji od njih, ističe Mamić i nastavlja.

 

- Vjerujem da je naš stručni stožer dobro izanalizirao Azerbejdžance i da ćemo to pokazati već u prvoj utakmici, nada se Mamić, kojeg nimalo ne brine prilično samouvjereni protivnik.

 

- Znam da su oni puni samopouzdanja, ali to je normalno i sportski. Svi žele pobijediti i napraviti dobar rezultat, a na nama je da ih spriječimo, zaključio je Mamić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dinamo, liga prvaka, neftchi, zoran mamić, maksimir