A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vlatko-markovic-moze-biti-suspendiran-sest-mjeseci-slika-259218.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vlatko Marković na Maksimiru: Oduševljen sam viđenim! | Politika+
Sport

ULJEPŠANI MAKSIMIR: Vlatko Marković na Maksimiru: Oduševljen sam viđenim!

Obzirom da je stadion na ponos grada i cijele države, ukoliko se u budućnosti nastave akcije i radovi na njemu bilo bi dobro da se Dinamu pridruže i gradske i(li) državne institucije, rekao je predsjednik HNS-a.

FOTO: Vlatko Marković
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

Danas su radove na stadionu obišli predsjednik HNS-a Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić koji su, kao i svi ostali, bili oduševljeni viđenim.

Nastavljaju se posjeti radova na Maksimiru. Danas su tako predsjednik Dinama Mirko Barišić i direktor kluba Damir Vrbanović ugostili predsjednika i glavnog tajnika HNS-a. Naravno, naši današnji gosti bili su oduševljeni viđenim.

 

VLATKO MARKOVIĆ 'Ukoliko se u budućnosti nastave akcije i radovi na njemu bilo bi dobro da se Dinamu pridruže i gradske i(li) državne institucije.'

- Klub zaista može biti ponosan na sve što je napravio po pitanju Maksimira. Ovaj stadion će u budućnosti prekrasno predstavljati ne samo klub, nego i Zagreb i reprezentaciju te svi skupa možemo biti jako ponosni. Obzirom da je stadion na ponos grada i cijele države, ukoliko se u budućnosti nastave akcije i radovi na njemu bilo bi dobro da se Dinamu pridruže i gradske i(li) državne institucije. Naravno, isto vrijedi i za poljudsku ljepoticu kao i ostale nogometne objekte u Lijepoj našoj jer samo tako nogomet može napredovati - poručio je predsjednik HNS-a.

Vlatko Marković s ponosom je gledao stadion i zaključio:

 

- Gledam sve ovo i uistinu mi je teško povjerovati da je u ovako kratkom vremenskom roku donedavno neugledni objekt pretvoren u pravu nogometnu ljepoticu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zorislav srebrić, hns, vlatko marković, maksimir, dinamo