A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vlasic%20blanka.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Blanka Vlašić preskočila 199 centimetra i pobjedila u Birminghamu | Politika+
Sport

DIJAMANTNA LIGA: Blanka Vlašić preskočila 199 centimetra i pobjedila u Birminghamu

Ovim trijumfom prekinula je niz od dva uzastopna poraza u Lausanni i Londonu.

FOTO: Blanka Vlašić
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/Hina

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić osvojila je prvo mjesto na mitingu Dijamantne lige u Birminghamu preskočivši 199 centimetara.

Blanka je do pobjede došla usprkos bolovima u koljenu, a ovim trijumfom prekinula je niz od dva uzastopna poraza u Lausanni i Londonu. U Lausanni je bila tek šesta, dok je u Londonu zauzela drugu poziciju.

 

Ovim trijumfom prekinula je niz od dva uzastopna poraza u Lausanni i Londonu. 

Blanki je ovo treća pobjeda na mitinzima Dijamantne lige ove sezone nakon što je slavila u Šangaju s rezultatom 194 cm, dok je u Rimu je bila najbolja s preskočenih 195 cm. Zanimljivo, Blanka je ove sezone dva metra preskočila jedino na splitskoj rivi.

Drugo mjesto u Birminghamu osvojila je Ruskinja Ana Čičerova s preskočenih 199 cm, dok je treće mjesto osvojila Šveđanka Emma Green s rezultatom 190 cm.

U ukupnom poretku skoka u vis u Dijamantnoj ligi i dalje vodi Blanka sa 14 bodova, Čičerova je druga sa šest, Green ima pet, a Ukrajinka Vita Stjopina četiri boda.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dijamantna liga, birmingham, blanka vlašić