A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/navijaci%20ulaznice.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radovi na Maksimiru pri kraju, prodaja ulaznica krenula gužvom! | Politika+
Sport

ISČEKIVANJE NEFTCHIJA: Radovi na Maksimiru pri kraju, prodaja ulaznica krenula gužvom!

Prodaja ulaznica je trebala početi u 9 sati, no blagajnici su zbog velike gužve i prije otvorili svoja radna mjesta.

FOTO: Danas je uz velike redove i gužvu počela i prodaja ulaznica.
FOTO: GNK Dinamo
Piše: PolitikaPlus/Hina

Radovi na maksimirskom stadionu pri samom su kraju i sve će biti spremno za srijedu kada je na rasporedu prva utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Neftchija.

 

Prodaja ulaznica je trebala početi u 9 sati, no blagajnici su zbog velike gužve i prije otvorili svoja radna mjesta.


Travnjak je postavljen, a radnici su paralelno s postavljanjem ostatka travnjaka odraditi i njegovu prvu košnju. U ponedjeljak se nastavlja s postavljanjem sjedalica na tribinama i u novinarskim ložama, popravak puknutih cijevi, uređenje tunela i prostorija pod južnom tribinom, a postavljat će se i ostatak plavog platna ispod sjeverne tribine. Postavljat će se i ostatak sanitarnih čvorova pod zapadnom tribinom, a postojeći ispod juga i istoka su već preuređeni.

Postavljene su i nove luksuzne sjedalice na klupi za rezervne igrače, trenera i ostale članove ekipe. Danas je uz velike redove i gužvu počela i prodaja ulaznica. Prodaja je trebala početi u 9 sati, no blagajnici su zbog velike gužve i prije otvorili svoja radna mjesta. Vodstvo 'modrih' odlučilo je počastiti svoje navijače pa su cijene i više nego prihvatljive. Ulaznice za tribinu sjever i istok stoje po jednu kunu, a za tribina zapad 10 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

neftchi, maksimir, dinamo, liga prvaka