A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/taxi-cammeo-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Taxi Cammeo podnio kaznene prijave protiv Radio Taxija | Politika+
Zagreb

SUKOB ESKALIRA: Taxi Cammeo podnio kaznene prijave protiv Radio Taxija

Cammeove djelatnike najviše napadaju na autobusnom i željezničkom kolodvoru te u zagrebačkoj zračnoj luci.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Tvrtka Taxi Cammeo podnijela je zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu četiri kaznene prijave protiv Udruženja autotaksi prijevoznika grada Zagreba - Radio Taxi Zagreb, požalivši se na današnjoj konferenciji za novinare da ih često fizički i verbalno napadaju članovi Radio Taxi Zagreba.


MEDIĆ: Cammeove djelatnike najviše napadaju na autobusnom i željezničkom kolodvoru te u zagrebačkoj zračnoj luci.

Taxi Cammeo podnio je kaznene prijave za neovlašteno snimanje i prisluškivanje, za uvredu fizičke osobe (vlasnika Cammea) i pravne osobe (tvrtke Cammeo), za zloupotrebu ovlasti u gospodarskom poslovanju zbog toga što, kako navode, Udruženje autotaksi prijevoznika krši poslovne običaje sredine u kojoj djeluje, a policiji su prijavili da je taksist Radio Taxi Zagreba nedavno napao Cammeova taksistu.


Tehnički direktor Cammea Dražen Medić rekao je da se Cammeove djelatnike najviše napada na autobusnom i željezničkom kolodvoru te u zagrebačkoj zračnoj luci.


Naveo je da ih se napada plinskim pištoljem i palicama ili ih se pokušava izgurati s ceste drugim vozilima. "Gdje je granica?", upitao je Medić i dodao da će o svemu izvijestiti i zagrebačku Gradsku skupštinu. Ustvrdio je kako bi se i Obrtnička komora, koje su članovi, trebala usprotiviti takvu ponašanju.


Ocijenivši da je "takvo ponašanje članova Radio Taxija krajnje primitivno, bahato i drsko", naglasio je da Cammeovi djelatnici nijedanput nisu napali članove Radio Taxi Zagreba te da samo rade svoj posao. Pritom je pozvao sve taksiste u gradu na mir.


Direktor Cammea Vladimir Minovski rekao je da njegova tvrtka u Zagrebu namjerava povećati broj vozila, zaposliti oko 300 novih djelatnika i vozača te zatražiti nove licencije i koncesije.


Također, odbio je optužbe nekih Cammeovih djelatnika, objavljene u medijima, da im se ne plaćaju prekovremeni sati. Naši djelatnici rade 48 sati na tjedan i ako žele, mogu raditi i prekovremeno, a ti sati su im plaćeni, rekao je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dražen medić, vladimir minovski, taksi, radio taxi, cammeo