A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/poljud4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Potvrđeno: HRT prenosi Hajduk - Barcelona, Split u iščekivanju spektakla | Politika+
Sport

SPEKTAKL: Potvrđeno: HRT prenosi Hajduk - Barcelona, Split u iščekivanju spektakla

Pregovori s Brunom Kovačevićem bili su dugački i opsežni, na kraju smo zadovoljni i mi i HRT, kazao je Pavle Cicarelli, član uprave Hajduka zadužen za marketing.

FOTO: Poljud će zasigurno biti krcat na utakmici s Barcelonom
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Sada je to definitivno, baš kao što je Večernji list i najavljivao, dvoboj Hajduka i Barcelone prenosit će Hrvatska televizija, koja je dobila prava prijenosa.

– Pregovori s Brunom Kovačevićem bili su dugački i opsežni, na kraju smo zadovoljni i mi i HRT – kazao je Pavle Cicarelli, član uprave Hajduka zadužen za marketing.

Na prigodnoj presici u Poljudu predstavljena su događanja uoči utakmice s Barcelonom, pod nazivom "Tri dana Hajduka". Splitska fešta za spektakl ljeta počinje već u četvrtak, dva dana prije utakmice, i to zahvalom Splitu, pa će tako tog dana na rivi biti koncerti klapa.

 

Petak će, pak, biti posvećen Barceloni, po gradu će se puštati latino pjesme, bit će organiziran niz koncerata u čast Katalonaca i njihova dolaska u Split. U subotu će biti prikazan igrokaz pod nazivom "Sto godina u dva dana" u kojem će se oslikati povijest Hajduka.

– Želimo da ljudi koji su izdvojili veliki novac za ulaznice budu zadovoljni sadržajem koji ćemo ponuditi i da to ne bude samo nogometna utakmica nego pravi doživljaj, spektakl – dodao je Cicarelli.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

barcelona