A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/taxi-cammeo-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Riječka policija pronašla napadača na taksista Cammea | Politika+
Crna kronika

CRNA KRONIKA: Riječka policija pronašla napadača na taksista Cammea

Ispostavilo se da je riječ o 20-godišnjaku iz Viškova. Pronađen je i odbačeni nož kojim je počinitelj ozlijedio vozača.

Piše: PolitikaPlus/VLM

Riječka policija pronašla je muškarca koji je 10. srpnja nožem ubo taksista tvrtke Taxi Cammeo. Ispostavilo se da je riječ o 20-godišnjaku iz Viškova. Pronađen je i odbačeni nož kojim je počinitelj ozlijedio vozača.


Nakon konzultacija sa Županijskim državnim odvjetništvom redovitim se putem podnosi kaznena prijava zbog teškog tjelesnog ozljeđivanja, izvijestila je PU primorsko-goranska.


Taksist i putnik sukobili su se zbog neplaćanja vožnje. Napadači su nakon vožnje izašli iz Stojkovićeva taksija i pobjegli, no on nije htio odustati. Krenuo je u potragu za njima te ih našao nedaleko od Žabice, u Ciottinoj ulici gdje su se oko 1.30 sati dogodili sukob  i ranjavanje.

Kada su shvatili da ih je taksist pronašao, razbježali su se, osim jednog koji se odlučio razračunati s Stojkovićem. U tom je sukobu ranio taksista, zadavši mu dvije ubodne rane, u lijevu nadlakticu i trbuh.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

taxi cammeo, taxi, taksi, rijeka