A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/PARAVINJA.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Oliver Grbić: Imamo čvrste i kvalitetne dokaze protiv Paravinje! | Politika+
Crna kronika

GDJE JE ANTONIJA?: Oliver Grbić: Imamo čvrste i kvalitetne dokaze protiv Paravinje!

Sud BiH utvrdio je da Dragan Paravinja nije državljanin Bosne i Hercegovine. Njegova braniteljica, naime, danas je sudu dostavila dokumentaciju iz koje jasno proizlazi da Dragan Paravinja nije državljanin BiH.

FOTO: Dragan Paravinja
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

– Hrvatska policija u ovom trenutku ima vrlo kvalitetne dokaze protiv Dragana Paravinje koji će dovesti do osuđujuće kazne – rekao je u četvrtak u Sarajevu Oliver Grbić, ravnatelj hrvatske policije, pišu BiH mediji.

Dodao je da je Paravinja u iskazima bio vrlo prevrtljiv pa je policija istragu usmjerila na brojne potencijalne dokaze kao što su DNK i rute kojima se Paravinja kretao kamionom.

Grbić je u Sarajevu razgovarao s kolegama iz regije o jačanju suradnje, a u razgovorima je zaključio da je slučaj Paravinja bio svojevrsna pljuska policiji i pravosuđu Hrvatske, BiH i Srbije.

Za Antonijom Bilić traga se već 38. dan. Danas se pretražuje područje uz cestu Knin –Split i to u mjestu Polača te predio Suhopolja.

 

Sud BiH utvrdio je da Dragan Paravinja nije državljanin Bosne i Hercegovine. Njegova braniteljica, naime,  danas je sudu dostavila dokumentaciju iz koje jasno proizlazi da Dragan Paravinja nije državljanin BiH.

Postupajući prema molbi Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske poslanoj 28. lipnja 2011. godine za izručenje Dragana Paravinje radi kaznenog postupka koji se protiv njega vodi pred Županijskim sudom u Šibeniku, sud BiH dostavio je ekstradicijski predmet Ministarstvu pravosuđa BiH, uz suglasnost D. Paravinje da bude izručen vlastima Republike Hrvatske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

oliver grbić, antonija bilić, dragan paravinja