A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hrvatska%20kosarka%20u20.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Potpuna blamaža! Hrvatski košarkaši postigli samo 33 koša | Politika+
Sport

DEBAKL: Potpuna blamaža! Hrvatski košarkaši postigli samo 33 koša

Nevjerojatno hrvatski košarkaši na otvaranju Europskog prvenstva U20 reprezentaciji Francuske su za 40 minuta ubacili 33 koša..

FOTO: Boris Barać
FOTO: GOL.hr
Piše: PolitikaPlus/Dnevnik.hr

Francuzi su u 1. kolu skupine B slavili s 49-33 protiv potpuno neraspoloženih izabranika Ivana Velića koji ni u jednoj četvrtini nisu uspjeli postići dvoznamenkasti broj poena.

 

 U prvom su dijelu ubacili svega 15 koševa s time da su, primjerice, u drugoj četvrtini zadnje koševe iz igre ubacili na početku treće minute. Potom su gotovo osam minuta do odlaska u svlačionicu promašivali sve što su mogli promašiti.


Ni nastavak nije donio ništa bolju sliku, tako da je Hrvatska utakmicu završila s ukupnim šutom iz igre 12-53, od toga uza tricu 3-19! Spomenimo da je na tom festivalu promašaja najefikasniji s deset poena bio Ivan Batur, dok je Boris Barać uz tri poena imao i devet skokova.

Za Hrvatsku su igrali: Nikola Došen (2k, 2s, 1a), Luka Babić (2k, 1s, 1a), Roko Rogić (2k, 5s, 1a), Ivan Mikulić (1k, 3s), Ivan Batur (10k, 4s, 1a), Marko Petrović, Boris Barać (3k, 9s), Duje Dukan (1s, 1a), Ivan Buva (4k, 5s), Domagoj Bubalo (3s, 1a), Paško Vrlika.

U 2. kolu Hrvatska će u petak igrati protiv Švedske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

u20, HRVATSKI KOSARKAŠI, prvenstvo u 20