A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ivo%20sanader4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Goran Suić: Ivo Sanader danas sigurno neće biti izručen! | Politika+
Hrvatska

BIVŠI PREMIJER: Goran Suić: Ivo Sanader danas sigurno neće biti izručen!

Njegovo izručenje može se dogoditi tek slijedećeg tjedna, rekao nam je Suić.

FOTO: Ivo Sanader
FOTO: Arhiva
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

Novinarske ekipe od jutros dežuraju pred zatvorom u Remetincu, gdje su montirali i reportažna kola za javljanje uživo. Kako se odvjetnici Ive Sanadera od jutros nisu javljali novinarima, odmah su krenula nagađaja da u Hrvatsku nakon sedam mjeseci u autrijskom pritvoru dolazi Ivo Sanader.

 

Njegovo izručenje može se dogoditi tek slijedećeg tjedna, rekao nam je Suić.

 

No, to ne odgovara istini. Barem tako kaže odvjetnik bivšeg hrvatskog premijera Goran Suić kojeg je PolitikaPlus 'uhvatila' netom nakon izlaska iz salzburškog zatvora gdje se još uvijek nalazi bivši premijer.

- Da, čuo sam i ja da novinari dežuraju. Ma, neka dežuraju, dočekati će ga, bila je prva reakcija odvjetnika Suića kada smo mu rekli da novinari u isčekivanju Sanadera dežuraju pred Remetincem.

- Danas Sanader sigurno neće biti izručen, preko vikenda također. Tako da se njegovo izručenje može dogoditi tek slijedećeg tjedna, rekao nam je Suić i ponovio kako je Sanader spreman na povratak u Hrvatsku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo sanader, goran suić