A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vladimir%20gredelj_ispr.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vladimir Gredelj: Još uvijek razgovaramo o tome da postanem odvjetnik HDZ-a! | Politika+
Hrvatska

ODVJETNIK HDZ-A?: Vladimir Gredelj: Još uvijek razgovaramo o tome da postanem odvjetnik HDZ-a!

Zbog straha od Sanadera i Polančeca HDZ traži odvjetnika.

FOTO: Vladimir Gredelj
FOTO: Arhiva
Piše: Igor Bakšaj - igor.baksaj@politikaplus.com

Bjelovarski odvjetnik Vladimir Gredelj je za portal PolitikaPlus neki dan potvrdio da je u razgovoru s HDZ-om da postane njihov odvjetnik. Ponovo smo ga nazvali danas da saznamo ima li u dogovorima nešto novo.

- Da odmah uštedim vrijeme i vama i meni, nema ništa novog. Lipe cvatu, sve je isto ko i lani – kratko nam je komentirao Gredelj.

Podsjetimo, pred nekoliko danas pojavile su se informacije da HDZ planira angažirati odvjetnika i da je riječ o Vladimiru Gredelju. On nam je tada rekao da jest u razgovorima s HDZ-om, ali da će se odgovor znati za dan-dva, ali od toga očito još ništa.

 

VLADIMIR GREDELJ 'Da odmah uštedim vrijeme i vama i meni, nema ništa novog. Lipe cvatu, sve je isto ko i lani.'


Spekulira se da je HDZ u strahu od dolaska Ive Sanadera, koji bi se za koji dan trebao vratiti u Hrvatsku, ali I Damira Polančeca.

- U svakom slučaju, nema straha ni od koga, posebno ne od Sanadera i Polančeca. Sanader je taj koji je u zatvoru i koji se treba bojati -  istaknuo je Gredelj u utorak.

Odvjetnik Damira Polančeca, Anto Nobilo pozvao je vrh HDZ-a na saslušanje u slučaju INA-MOL.

- Ako postanem HDZ-ov odvjetnik ja u ime njih neću ići, a i njima ću savjetovati da ne idu - rekao je Gredelj.

 

Stanje u vladajućoj stranci je iz dana u dan sve napetije. Osim povratka Ive Sanadera, koji HDZ-ovce očigledno muči, situaciju je dodatno zakompliciralo neslaganje u “mišljenjima” između potpredsjednika Sabora i stranke Vladimira Šeksa te predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a Andrije Hebranga oko smrti umirevljenog generala Đure Brodarca. Hebrang je u knjigu žalosti napisao kako Hrvatska ide u pogrešnom smjeru, a Šeks je tu izjavu kasnije nazvao “politički štetnom i neistinitom”

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

damir polančec, ivo sanader, odvjetnik, hdz, vladimir gredelj