A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/jadranka%20kosor%20i%20ivo%20josipović.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VNS: Istražite organizirani kriminal u svim segmentima društva! | Politika+
Hrvatska

ZAKLJUČCI SJEDNICE: VNS: Istražite organizirani kriminal u svim segmentima društva!

Nakon podnesenih izvješća nadležnih državnih tijela i provedene rasprave svi članovi Vijeća za nacionalnu sigurnost iskazali su visok stupanj suglasnosti u podršci nadležnim institucijama RH.

FOTO: Jadranka Kosor i i Ivo Josipović
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/Hina

Vijeće za nacionalnu sigurnost (VNS) na današnjoj je sjednici raspravljalo o aktivnostima nadležnih tijela u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije s osvrtom na aktualna događanja u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske i Oružanim snagama Republike Hrvatske.

Nakon podnesenih izvješća nadležnih državnih tijela i provedene rasprave svi članovi Vijeća za nacionalnu sigurnost iskazali su visok stupanj suglasnosti u podršci nadležnim institucijama RH, u provođenju sustavne borbe protiv organiziranog kriminala i korupcije u svim segmentima društva. Aktualni slučajevi vezani za Ministarstvo obrane i Oružane snage RH potvrđuju da nema izuzetaka u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije, navodi se u priopćenju Ureda VNS-a.

Vijeće za nacionalnu sigurnost i dalje podupire neovisno djelovanje institucija sustava u sveobuhvatnoj borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala, posebice potrebu da se što prije da odgovor nadležnih institucija na pojedine aktualne istrage u okviru Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH.

Pri tome se naglašava da trenutne istrage kojima su obuhvaćeni i pojedini pripadnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH nisu narušile borbenu spremnost Oružanih snaga koji u potpunosti funkcionira i ispunjava zakonima definirane zadaće, ističe se na kraju priopćenja s današnje sjednice Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo josipović, vijeće za nacionalnu sigurnost, jadranka kosor