A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/kukuriku-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Glavni odbor SDP-a podržao sporazum Kastavske skupine | Politika+
Hrvatska

KUKURIKU KOALICIJA: Glavni odbor SDP-a podržao sporazum Kastavske skupine

"Odgovorna i realna politička volja koja osigurava građanima Hrvatske jasnu alternativu na izborima."

Piše: PolitikaPlus/Hina

Glavni odbor SDP-a jednoglasno je danas podržao koalicijski sporazum stranaka Kastavske skupine (SDP, HNS, IDS, HSU) o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore.


Glavni odbor SDP-a jednoglasno je podržao koalicijski sporazum stranaka Kastavske skupine kao vrlo odgovornu i realnu političku volju koja osigurava građanima Hrvatske jasnu alternativu na predstojećim parlamentarnim izborima, priopćeno je iz SDP-a.


Ujedno je dana puna podrška predsjedniku stranke Zoranu Milanoviću i Predsjedništvu stranke u daljnjim aktivnostima i politikama vezanim uz pripreme SDP-a za predstojeće parlamentarne izbore.


Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a osnovane su i nove općinske organizacije SDP-a u Slavoniji i Dalmaciji - Pribislavec, Ervenik i Podbablje.


Čelnici stranaka tzv. Kastavske skupine jučer su potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore u svim izbornim jedinicama. Sporazum je potpisan na drugu obljetnicu prvog okupljanja četiri stranke u Kastvu, a, po riječima čelnika SDP-a, predstavlja tehničku provedbu političkog dogovora o zajedničkom nastupu na izborima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kastavska skupina, sdp, kukuriku koalicija