A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/brodotrogir-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Brodotrogir: Porinut brod za švedskog naručitelja | Politika+
Mojbiz

BRODOGRADNJA: Brodotrogir: Porinut brod za švedskog naručitelja

Ovo je deseti brod koji je za naručitelja Laurin Maritime sagrađen u Brodotrogiru.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U Brodotrogiru je danas porinut brod sagrađen za švedskog naručitelja, kompaniju Laurin Maritime, namjenjen za prijevoz kemikalija i naftnih prerađevina.


Odmah, po današnjem porinuću novosagrađenog broda, polaganjem kobilice u Brodotrogiru je počela gradnja 11. broda za švedskog naručitelja.

Brod Amorina nosivosti je 45.470 tona, duljine je blizu 183 metra, a širine 32 metra..


Ovo je deseti brod koji je za naručitelja Laurin Maritime sagrađen u Brodotrogiru od 1999., otkad je uspostavljena poslovna suradnja trogirskog brodogradlišta i te švedske kompanije.


Odmah, po današnjem porinuću novosagrađenog broda, polaganjem kobilice u Brodotrogiru je počela gradnja 11. broda za švedskog naručitelja.


Predsjednik uprave Brodotrogira Mateo Tramontana suradnju sa švedskim brodovlasnikom ocijenio je uspješnom te izrazio uvjerenje u njezin nastavak.


Predstavnica švedske kompanije Laura Nermark, koja je bila kuma broda, presjecanjem vrpce označila je njegovo porinuće u more.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BRODOTROGIR, BRODOGRADNJA, BRODOGRADILIŠTE, MATEO TRAMONATANA, Laurin Maritime