A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/robert-jukic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Imovinske kartice: Robert Jukić iz Hrvatske pošte najimućniji čelnik javnih tvrttki | Politika+
Mojbiz

USPOREDBA: Imovinske kartice: Robert Jukić iz Hrvatske pošte najimućniji čelnik javnih tvrttki

Direktor Hrvatske pošte ukupno je težak 5,3 milijuna kuna, no tu je i otplata kredita.

FOTO: Robert Jukić
Piše: PolitikaPlus/Novi list

Novi list je usporedio imovinske kartice čelnika javnih tvrtki i utvrdio da  su uz Roberta Jukića , predsjednika uprave Hrvatske pošte najimućniji direktori u državnim tvrtkama trojica HSS-ovaca – direktor Hrvatskih voda Jadranko Husarić, Darko Vuletić iz Hrvatskih šuma i Ante Markov, direktor Janafa.

Direktor Hrvatske pošte ukupno je težak 5,3 milijuna kuna, no tu je i otplata kredita.

Imovina HDZ-ovca Roberta Jukića (kuća, dva stana i građevinsko zemljište na Krku) vrijedna je više od 3,7 milijuna kuna, ali uz to on i supruga imaju ukupno i oko 1,6 milijuna kuna ušteđevine, pa je direktor Hrvatske pošte ukupno »težak« 5,3 milijuna kuna. No, kako bi izračun bio točan trebalo bi znati i koliko je otplatio od prijavljenih sto tisuća eura i 130 tisuća švicarskih franaka kredita. 


U društvu onih čija je imovina vrednija od tri milijuna kuna još su i Denis Nikola Kulišić, predsjednik uprave Odašiljača i veza, te Anto Violić, direktor ACI-ja.