A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/balkan-networking-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Duško Knežević gost Billa Clintona u Aspenu | Politika+
Regija

FOTOGALERIJA: Duško Knežević gost Billa Clintona u Aspenu

Na okruglom stolu sudjelovali bivši predsjednici Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Piše: PolitikaPlus

Čelnik crnogorske Atlas Grupe na poziv Billa Clintona boraviio je u Aspenu u Coloradou, gdje su prezentirani rezultati i daljnja strategija globalnog filantropskog angažmana Fondacije Clinton. Hrvatska, kao i crna Gora i njihovi susjedi i u utjecajnom društvu u Aspenu najviše pažnje izazivali su u projektima koji su prekogranični i  koji Balkan tretiraju kao jedno regionalno tržište.

Kako se moglo čuti, tri dana druženja u internacionalnom društvu najbližih saradnika Clinton Foundation, u kojem su utjecajni ljudi iz čitavog svijeta i iz različitih industrija, relevantnih kompanija i investicijskih kuća,  medijskih imperija, ukazuju da je u filantropiji kao i u biznisu  udruživanje i  nadilaženje nacionalnih granica model za ostvarivanje dugoročnih i održivih efekata na društvo.
Duško Knežević, čelnik crnogorske Atlas Grupe, bio je domaćin Clintonu na  Inauguralnaoj konferenciji Balkanska inicijativa za  jačanje društva Jugoistočne Evrope  održanoj u Budvi 22. svibnja pod pokroviteljstvom vlade Crne Gore i Atlas Fondacije. Na toj konferenciji panelisti su bili i bivši predsjednici Slovenije, Hrvatske i Crne Gore Milan Kučan, Stjepan Mesić i Milo Đukanović, direktor Europske investicijske banke Thomas Barrett u posebnim se sesijama diskutiralo o promoviranju novih ideja i zajedničkih vrijednosti, društvenom osnaživanju, razmjeni znanja i implementaciji prekograničnih privatno-javnih partnerstava.