A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/marc%20anthony.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marc Anthony na koncertu priznao da je ponovno samac | Politika+
Scena

RAZVOD: Marc Anthony na koncertu priznao da je ponovno samac

Da se par nije rastao u najboljim odnosima, Marc je pokazao kada je izvodeći pjesmu “Valio La Pena” izostavio stihove “volim te, Lola”.

FOTO: Marc Anthony i Jennifer Lopez
FOTO: popularcritic.com
Piše: VLM

Marc Anthony nije dugo čekao da svijetu obznani kako je ponovno slobodan. Učinio je to na koncertu u kolumbijskoj Bogoti posvetivši pjesmu “No Hay Nadie Como Ella”, što u prijevodu znači “nijedna nije poput nje”, publici, a ne svojoj supruzi.

 

Da se par nije rastao u najboljim odnosima, Marc je pokazao kada je izvodeći pjesmu “Valio La Pena” izostavio stihove “volim te, Lola”.


– Šuška se da sam opet slobodan. Zato ću sljedeću pjesmu posvetiti vama – rekao je Anthony koji se nakon sedam godina braka razvodi od Jennifer Lopez. Da se par nije rastao u najboljim odnosima, Marc je pokazao kada je izvodeći pjesmu “Valio La Pena” izostavio stihove “volim te, Lola”.

–  Uvijek je te stihove posvećivao Jennifer. Ali sada ih je preskočio – napisala je novinarka časopisa "Life & Style".

Lopez i Anthony navodno su na ratnoj nozi jer se ne mogu složiti oko toga tko bi od njih dvoje trebao izići iz televizijskog talent showa “Q'Viva! The Chosen”, a šuška se da će to biti nježnija polovica sada već bivšeg para.

Zaraćeni supružnici trenutačno ne žele razgovarati jedno s drugim ni o čemu drugome osim o svojim dvogodišnjim blizancima Maxu i Emmi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jennifer lopez, marc anthony