A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/modric%203.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Englezi ismijavaju Luku i smislili kaznu: Neka kosi travu! | Politika+
Sport

ISMIJAVANJE: Englezi ismijavaju Luku i smislili kaznu: Neka kosi travu!

Luka Modrić postao je meta engleskih novinara.

FOTO: 'Levy misli da trening s rezervama nije dovoljna kazna za jadnog Luku', potpisao je jedan od navijača svoju šaljivu fotomontažu
FOTO: Guardian.co.uk
Piše: PolitikaPlus

Mnogima je već dosadila priča hoće li Luka Modrić nastaviti karijeru u Tottenhamu ili će promijeniti klub. I ljubiteljima nogometa u Engleskoj dosta je tih priča, pa su sve okrenuli na šalu, ponajviše na Lukin račun. Guardian u svojoj rubrici 'Gallery' daje priliku najvještijim i najduhovitijim čitateljima da montažom fotografije obrade događaje koji su obilježili tjedan.

 

Paul Jones ovako je prokomentirao svoju fotomontažu: 'Luka bi želio bolje stvari u životu, ali nešto mu se uvijek ispriječi na putu'.
 

Uz svaku fotomontažu mora ići i tekst kojim bi se objasnila slika, što duhovitija to bolja. Zadana tema je ovoga puta bio Luka Modrić i njegov pokušaj bijega iz Tottenhama u Chelsea, nepopustljiv predsjednik Daniel Levy te menadžer Harry Redknapp koji mu pokušava pokazati pravi put.

 

'On je vrlo zločest dečko'

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

harry redknapp, tottenham, luka modrić