A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/tele2-206.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tele2 Hrvatska: Prihodi porasli 7 posto, broj korisnika više od 19 posto | Politika+
IT

REZULTATI: Tele2 Hrvatska: Prihodi porasli 7 posto, broj korisnika više od 19 posto

Krajem lipnja imali su ukupno 782 tisuće korisnika u Hrvatskoj.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Telekom tvrtka Tele2 Hrvatska drugo je ovogodišnje tromjesečje i prvu polovicu ove godine završila s rastom poslovnih prihoda od po 6,9 posto u odnosu na iste mjesece prošle godine, a povećan je i broj korisnika za 19,2 posto na polugodišnjoj razini te su ih krajem lipnja imali ukupno 782 tisuće, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Poslovni prihodi Tele2 Hrvatske krajem drugog tromjesečja ove godine iznosili su 265,4 milijuna kuna, a krajem prvog ovogodišnjeg polugodišta 496,7 milijuna kuna.

Polugodišnji i rezultati poslovanja drugog ovogodišnjeg tromjesečja Tele2 Hrvatske objavljeni su danas u sklopu rezultata matične švedske grupacije Tele2 AB.

Poslovni prihodi Tele2 Hrvatske krajem drugog tromjesečja ove godine iznosili su 265,4 milijuna kuna, a krajem prvog ovogodišnjeg polugodišta 496,7 milijuna kuna, što su spomenuti porasti od po 6,9 posto.

 

Ističući da se i u promatranom razdoblju nastavio trend poboljšanja EBITDA, iz Tele2 dodaju da je za drugo tromjesečje EBITDA iznosio 8,6 milijuna kuna, što je za oko 6 milijuna kuna više nego u istom lanjskom tromjesečju. Za prvu polovicu ove godine EBITDA je iznosio 9,1 milijun kuna, za razliku od prošle godine kada je bio negativnih 28 milijuna kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

poslovni rezultati, tele2, tele2 hrvatska