A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sammir%20i%20žena.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sammir: Bit ću bolji otac nego što je meni bio moj! | Politika+
Scena

POSTAO OTAC: Sammir: Bit ću bolji otac nego što je meni bio moj!

Sammira je otac napustio kada je imao četiri godine te se kasnije i ponovno oženio.

FOTO: Sammir i njegova zaručnica Yasmin
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/Story

Nogometaš Jorge Sammir Cruz Campos prije nekoliko dana je postao otac. Ipak, svog sina Nou još nije vidio.

 

Njegova zaručnica Yasmin rodila je u Brazilu gdje je još od trećeg mjeseca trudnoće. Tada je otišla k roditeljima u posjetu, a zbog manjih komplikacija liječnici su joj savjetovali da tamo ostane i rodi. U intervjuu za časopis Story Sammir je izjavio kako mu je bilo teško što neće biti s Yasmin u najvažnijem trenutku u njihovom životu, ali se složio s tim da je zdravlje njihovog sina najvažnije.

 

Sammira je otac napustio kada je imao četiri godine te se kasnije i ponovno oženio. 

U intervjuu je ispričao i kako je već nekoliko puta sanjao da ga drži u naručju te da ne može dočekati da prođu tri mjeseca kako bi ih napokon vidio. Par je imao i svadbu u planu prije nego je Yasmin ostala trudna, ali to su zasada odgodili.

 

Komentare kako je par nekoliko puta prekidao zbog nevjere, Sammir je demantirao te dodao je Yasmin jedina žena s kojom je on u životu bio u vezi te nema potrebe zavoditi druge žene jer su za njega to, kako kaže, dječja posla, a on se mora brinuti o tome kako biti bolji otac svom sinu nego što je njegov bio njemu.

Naime, Sammira je otac napustio kada je imao četiri godine te se kasnije i ponovno oženio. Prije nekoliko godina kontaktirao je Sammira te ga molio za financijsku pomoć čemu se velikodušni nogometaš i odazvao. S njim se vidi samo na kratko, jednom do dva puta na godinu kada dođe u rodni Brazil.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sammir