A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Katy%20perry.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

MTV muzičke video nagrade: Devet nominacija za Katy Perry | Politika+
Scena

MTV NAGRADE: MTV muzičke video nagrade: Devet nominacija za Katy Perry

Devet nominacija za Perry, (26), vrhunac je iznimno uspješnih posljednjih 12 mjeseci.

FOTO: Katy Perry
Piše: PolitikaPlus

Britanska pop zvijezda Katy Perry dobila je najviše, ukupno devet nominacija za ovogodišnje MTV muzičke video nagrade, dok je ekscentrična i prošle godine najnagrađivanija Lady Gaga ovog puta nominirana u svega tri kategorije.

Devet nominacija za Perry, (26), vrhunac je iznimno uspješnih posljednjih 12 mjeseci tijekom kojih je nanizala hitove "California Gurls", "Teenage Dream" i "Firework". Muzički znalci podsjećaju da se Perry iz nepoznate pjevačice 'gospela' pretvorila u seksi pop zvijezdu, a njezin hit "Firework" se natječe u dvije kategorije: najbolji video godine i najbolji ženski video.

 

Devet nominacija za Perry, (26), vrhunac je iznimno uspješnih posljednjih 12 mjeseci.

Trenutno najpopularnija britanska pjevačica, Adele, čiji je drugi album "21" najprodavaniji u svijetu ove godine, ima sedam nominacija, svih sedam za hit singl "Rolling in the Deep".

Reper Kanye West je najuspješnijim među muškim izvođačima sa sedam nominacija za futuristički video spot u kojem se pojavljuje zajedno s Katy Perry kao i za video spotove za svoje pesme "All of the Lights" i "Power".

Slijedi Bruno Mars sa četiri nominacije, a po tri imaju Beyonce, Eminem, rock bend Thirty Seconds to Mars i reperka Nicki Minaj .

MTV muzičke video nagrade će biti dodijeljene na svečanosti koja će uz direktan televizijski prijenos biti održana 28. kolovoza u Los Angelesu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mtv nagrada, katy perry