A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/winehouse_beograd.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Amy Winehouse ubio 'koktel' kokaina, heroina, ecstasyja i ketamina? | Politika+
Scena

MEDIJI TVRDE: Amy Winehouse ubio 'koktel' kokaina, heroina, ecstasyja i ketamina?

Sve više stranih medija glavni uzrok smrti povezuju s alkoholom i drogom.

FOTO: Amy Winehouse na koncertu u Beogradu
FOTO: Blic
Piše: PolitikaPlus

Uzrok smrti britanske pjevačice Amy Winehouse ostat će nepoznat do vještačenja stručnjaka sudske medicine, za koje će datum biti određen u ponedjeljak, objavila je policija u nedjelju.

 

Iako još nema službenog policijskog izvješća o smrti Amy Winehouse, sve više stranih medija glavni uzrok smrti povezuju s alkoholom i drogom.

Iako još nema službenog policijskog izvješća o smrti Amy Winehouse, sve više stranih medija glavni uzrok smrti povezuju s alkoholom i drogom.

Britanski SkyNews navodi da iz 'pouzdanih izvora' doznaje da je popularna pjevačica preminula od predoziranja.

Navodno je dan prije smrti viđena kako od dilera kupuje veće količine droge. Prema riječima izvora pjevačica je u petak ujutro kupila 'koktel' od od kokaina, heroina, ecstasyja i ketamina.

- Došla je do dilera s ciljem da se 'rasturi'. U petak navečer izašla je van u Camdenu gdje se dobro zabavljala. Nagovarala je društvo da party presele kod nje doma - priča izvor za časopis People.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

droga, predoziranje, amy winehouse