A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/winehouse%20amy%204.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Završila je obdukcija tijela Amy Winehouse | Politika+
Scena

SMRT PJEVAČICE: Završila je obdukcija tijela Amy Winehouse

Roditelji Amy Winehouse su Židovi i u skladu s tradicijom svoju kćer žele što prije sahraniti.

FOTO: Amy Winehouse
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

Obdukcija tijela Amy Winehouse je završena i čekaju se toksikološki i histološki rezultati, no uzrok smrti se još ne zna.

 

Izjavu mrtvozornice Sharon Duff objavio je Mirror, no drugi britanski mediji za sad ne pišu o tome. "Obdukcija je izvršena i uzorci su poslani na histološku i toksikološku analizu kako bi se utvrdio uzrok smrti. Mjesto događaja je istražila policija i ustanovila je da nema ničeg sumnjivog", rekla je mrtvozornica.

 

Njena zamjenica Suzanne Greeway kaže kako je istraga o uzroku smrti Amy Winehouse službeno otvorena. "Izdajem obrasce za dopuštenje obitelji gospođice Winehouse da isplaniraju pogreb", rekla je zamjenica mrtvozornice. Izvori u policiji rekli su za britanski The Sun da je Amy vjerojatno bila mrtva šest sati prije nego je njeno tijelo našao tjelohranitelj. U tom trenutku u njenoj kući nije bilo tragova droge.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ovisnost, predoziranje, droga, amy winehouse