A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/luka-bebic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Bebić se dobro osjeća, stanje je stabilno | Politika+
Hrvatska

OPORAVAK: Luka Bebić se dobro osjeća, stanje je stabilno

Sumnjalo se u infarkt, ništa nije isključeno, kaže ravnatelj splitske bolnice dr. Dujomir Marasović.

Piše: PolitikaPlus
Ministarstvo zdravstva priopćilo je jutros da je predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić mirno proveo proteklu noć i subjektivno se dobro osjeća, urednih vitalnih funkcija.

MARASOVIĆ: Sumnjalo se u infarkt, ništa nije isključeno.

Jutros ponovljeni nalazi ponovno isključuju akutni infarkt miokarda, a tijekom dana nastavit će se s ostalim dijagnostičkim postupcima.

Ministarstvo će novo priopćenje o zdravstvenom stanju predsjednika Sabora Bebića dati poslijepodne.

– Nema ništa novo, stanje Luke Bebića je stabilno, zadovoljavajuće, obavljaju se pretrage u svim smjerovima, kod njega je docent Vuković, a sve informacije davat će vam ministar zdravstva Darko Milinović, rekao je za Večernji list ravnatelj splitske bolnice dr. Dujomir Marasović -
Sumnjalo se u infarkt, ništa nije isključeno.

S odmora u Petrčanima u posjet Bebiću došao je i potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks, koji se ponadao da će već sutra zajedno u Bebićevo Komarno.

Predsjedniku Sabora, koji je na godišnjem odmoru kod Metkovića, pozlilo je u ponedjeljak oko 16 sati. Prvu su mu pomoć pružili na Hitnoj pomoći u Metkoviću te je oko 17: 30 ukrcan na helikopter HV-a i odvezen u splitsku bolnicu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VLADIMIR ŠEKS, SABOR, dujomir marasović, luka bebić