A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/nlo.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Slučaj Roswell - Američki general lagao kako bi prikrio istinu o padu NLO-a | Politika+
Svijet

INTRIGE: Slučaj Roswell - Američki general lagao kako bi prikrio istinu o padu NLO-a

U srpnju 1947.na prednjoj stranici Roswell Daily Recorda izašla je vijest da se u blizini gradića u Novom Meksiku, Roswella, srušio NLO kojeg ja nakon toga zarobila američka vojska

Piše: PolitikaPlus

Od incidenta u Roswellu prošle su 64 godine, no taj poznati NLO incident i dalje raspiruje maštu. Umirovljeni časnik američkih zrakoplovnih snaga George Filer odlučio je progovoriti o onome što on zna o ovom slučaju, prenosi Huffington Post.

U srpnju 1947.na prednjoj stranici Roswell Daily Recorda izašla je vijest da se u blizini gradića u Novom Meksiku, Roswella, srušio NLO kojeg ja nakon toga zarobila američka vojska.

 

Američko zrakoplovstvo je u svom priopćenju medijima pokazalo fotografije na kojima vojnici proučavaju dijelove razbijenog metalnog objekta, no general američkog zrakoplovstva Roger Ramsey ubrzo je opovrgnuo da se radi o NLO-u tvrdeći da se kod Roswella srušio meteorološki balon.

 

U srpnju 1947.na prednjoj stranici Roswell Daily Recorda izašla je vijest da se u blizini gradića u Novom Meksiku, Roswella, srušio NLO kojeg ja nakon toga zarobila američka vojska

Umirovljeni časnik George Filer , koji je bio zadužen za informiranje američkih kongresmena i generala o raznim sigurnosnim pitanjima, uključujući i NLO-e, tvrdi da je Ramsey bio prisiljen lagati o Roswellskom incidentu i da mu je njegova žena rekla da je Fileru bilo jako neugodno što je morao lagati da se kod Roswella srušio meteorološki balon.

 

Filer tvrdi i da je naredbu da se slučaj Roswell zataška dao tadašnji američki predsjednik Truman. Također je naveo da mu je sumnjivo što su Ramsey i Truman bili dobri prijatelji, jer nije običaj da jedan nisko rangirani general prijateljuje s američkim predsjednikom.


Filerova tvrdnja ne iznenađuje bivšeg nuklearnog fizičara Stantona T.Friedmana koji smatra da se u Roswellu srušio NLO i da su samo visoki dužnosnici u američkoj Vladi i vojsci znali za ovo.

 

Friedman vjeruje da mi nismo jedina razvijena civilizacija u svemiru i da ih ima još, a isto mišljenje ima i Filer koji tvrdi da Zemlju redovito posjećuju bića s drugih planeta, koja imaju razvijeniju tehnologiju od naše i mi smo u usporedbi s njima, obični primitivci.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

general, nlo, američka vojska