A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/navijaci%20u%20splitu.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hajduk: Žalimo što navijači neće vidjeti naš nastup u Europi | Politika+
Sport

REAKCIJA KLUBA: Hajduk: Žalimo što navijači neće vidjeti naš nastup u Europi

'Sigurni smo da je HTV učinio sve što je bilo u njihovoj moći da se prijenos ostvari.'

FOTO: Navijači
Piše: PolitikaPlus/Večernji list

Brojni su upiti Hajdukovih navijača, ali odgovor je razočaravajući: iz Stokea, kako sada stvari stoje, zbog nezainteresiranosti engleske javnosti neće biti televizijskog prijenosa. I to je jedan od pokazatelja trenutačne Hajdukove vrijednosti na europskoj sceni, ali i pokazatelj da bijeli za rivala imaju momčad iz donjeg doma engleskog nogometa.

 

'Sigurni smo da je HTV učinio sve što je bilo u njihovoj moći da se prijenos ostvari.'

Istina, i najslabija momčad Premiershipa znatno je bolja od Hajduka, tu nema nikakvih dvojbi, ali nije sad da taj Stoke leti i da je nepobjediv. Njima je lakše igrati protiv velikana poput Chelseaja, Manchester Uniteda ili Arsenala... Brane se do krajnjih granica, pa prema naprijed što naprave. A protiv Hajduka ulaze kao favoriti, oni će morati biti Chelsea što Stokeu nimalo ne odgovara.

– Žalimo što naši navijači neće moći vidjeti naš prvi ovosezonski nastup u Europi. Sigurni smo da je HTV učinio sve što je bilo u njihovoj moći da se prijenos ostvari – kratko su se iz Hajduka osvrnuli da ružan detalj prve utakmice 3. pretkola Europske lige.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prijenos, hrt, europska liga, hajduk, stoke city