A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/tajci-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tatjana Cameron Tajči: Presretna sam uoči povratničke turneje | Politika+
Scena

TURNEJA: Tatjana Cameron Tajči: Presretna sam uoči povratničke turneje

Mogla sam kupiti dobar polovni auto za novce koje sam potrošila da dovedem svoju djecu u Zagreb.

FOTO: Tatjana Cameron Tajči
FOTO: Pixsell
Piše: VLM

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči koja se priprema za povratničku turneju po zemljama bivše Jugoslavije, u domovinu je dovela i svoju djecu. Na Facebooku je objavila kako joj nije žao novaca koji je potrošila da svoje najmilije dovede u Zagreb.

Mogla sam kupiti dobar polovni auto za novce koje sam potrošila da dovedem svoju djecu u Zagreb.

- Mogla sam kupiti dobar polovni auto za novce koje sam potrošila da dovedem svoju djecu u Zagreb, ali kad ih vidim kako spavaju na mom starom krevetu u istoj sobi koju smo dijelile ja i moja sestra tijekom najljepših godina mog djetinjstva, sreća koju osjećam je neusporediva s posjedovanjem ikakvog auta koji bi se mogao kupiti novcem - napisala je Tajči na Facebooku.

Velika glazbena zvijezda devedesetih na društvenoj je mreži izrazila i koliko je sretna uoči turneje koja počinje 14. listopada u Areni Zagreb. Nastavlja se 15. listopada u Beogradu, 21. listopada u Sarajevu, 23. listopada u Splitu i završava u Ljubljani 28. listopada.

- Stvaramo nove uspomene... najljepše je kad je čovjek svjestan bogatstva življenja (i svakog malog trenutka) - kaže pjevačica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arena zagreb, turneja, Tatjana Cameron Tajči, koncert