A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/gradska-skupstina-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Stanko Gačić: Gradski čelnici javni novac koristili na prostitutke | Politika+
Zagreb

OPTUŽBE I INSINUACIJE: Stanko Gačić: Gradski čelnici javni novac koristili na prostitutke

"Bandić i SDP ne mogu se dogovoriti ni oko čega osim trošenja novca za svoje užitke."

Piše: Ivan Klarić

HDZ-ov zastupnik u Skupštini Grada Zagreba Stanko Gačić indirektno je na konferenciji za novinare optužio gradske čelnike da su javni novac trošili na prostitutke. Isto tako, Gačić je u razgovoru za portal PolitikaPlus rekao kako Zagreb propada zbog sukoba gradonačelnika Milana Bandića i SDP-a koji se ne mogu dogovoriti ni oko čega osim trošenja novca za svoje užitke.

Ja se samo pitam jesu li za svoje osobno uživanje trošili gradski i novac građana, dok istovremeno tvrde kako nemaju novca za neke radove koje bi pomogli građanima u svakodnevnom životu.

Gospodine Gačić vi tvrdite da gradski čelnici troše novac na prostitutke? Otkuda vam te informacije?

Ja samo govorim o vijestima iz medija prema kojima je velik broj gradskih čelnika umiješan u skandal elitne prostitucije. Isto tako, kao svjedoci u slučaju te elitne prostitucije među ostalim su pozvani pročelnik Zvonimir Šostar i bivši gradski zastupnik SDP-a, Miran Marinac.

Ali, imate li vi dokaze da su ti ljudi trošili javni novac na prostitutke?


Ja se nadam da će to DORH vrlo brzo potvrditi tako da njima ostavljam da vam odgovore na ovo pitanje. Ja se samo pitam jesu li za svoje osobno uživanje trošili gradski i novac građana, dok istovremeno tvrde kako nemaju novca za neke radove koje bi pomogli građanima u svakodnevnom životu. Jer, koliko se plaćalo za kratki užitak s tim djevojkama, mogao se izgraditi metar vodovoda ili za malo duži užitak četiri metra kanalizacije. To je skandalozno!

Ponavljam, imate li vi dokaze da su oni gradski novac trošili na prostitutke?


To će, nadam se, vrlo brzo dokazati istraga DORH-a.

Kako vi gledate na aktualnu gradsku vlast?

Smatramo da je vlast nesposobna i bahata i nadam se da su građani to prepoznali i da će ih kazniti na izborima.

Kako vi u HDZ-u komentirate sukob na relaciji Bandić-skupština u kojoj dojučerašnja Bandićeva stranka, SDP, ima većinu?


Građani Zagreba su taoci njihovih loših odnosa i mislim da gradu Zagrebu treba promjena kako bi ovaj grad zaslužio vlast koju zaslužuje. A to nikako nije Milan Bandić kao gradonačelnik ni SDP kao stranka koja upravlja skupštinom.

No, kako komentirate da je Bandić već dugi niz godina gradonačelnik Zagreba i da je na svim izborima dobivao veliku podršku građana Zagreba?


Mislim da je toliku podršku građana dobivao isključivo zbog lažne politike koju je predstavljao. Njegovi posljednji potezi potvrđuju tu tezu. Politika s kojom je dobivao potporu nije ista politika koju on provodi. Mislim da su to građani prepoznali i da će tu politiku na lokalnim izborima i kazniti.