A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ivan%20mravak.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog Buljubašićeva uhljebljenja optužen Ivan Mravak i još četvorica | Politika+
Hrvatska

OPTUŽNICA: Zbog Buljubašićeva uhljebljenja optužen Ivan Mravak i još četvorica

Zbog fiktivnog zapošljavanja Rade Buljubašića, povratnika iz Australije, od 2006. do 2009. godine u ovom državnom poduzeću, u vrijeme dok je zapravo radio u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.

FOTO: Ivan Mravak
FOTO: Pixsell
Piše: PolitikaPlus

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Ivana Mravka, bivšeg šefa uprave HEP-a, Aleksandra Bernika, Željka Dorčića, Antuna Crnića i Mladena Belje, također zaposlenih u HEP-u, zbog fiktivnog zapošljavanja Rade Buljubašića, povratnika iz Australije, od 2006. do 2009. godine u ovom državnom poduzeću, u vrijeme dok je zapravo radio u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.

 

Na teret im se stavlja da su isplatom Buljubašićevih plaća, naknada za prijevoz i naknada za dopunsko zdravstveno osiguranje oštetili HEP za 360.000 kuna.

 

Mravku se također stavlja na teret da je Buljubašiću, na štetu tvrtke kojoj je bio gotovo pet godina na čelu, “pomogao” i kod stambenog zbrinjavanja, odnosno da po povlaštenoj cijeni otkupi od HEP-a stan zbog čega je tvrtka oštećena za 760.000 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hep, ivan mravak, rade buljubašić, hdz