A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/maksimir.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Maksimir rasprodan u jednom danu: Fince čeka 'plavi pakao' | Politika+
Sport

PUNE TRIBINE: Maksimir rasprodan u jednom danu: Fince čeka 'plavi pakao'

Problemi za Helsinki: Na jučerašnjem treningu lopta ga je pogodila u glavu i Litmanen neće ni putovati u Zagreb.

Piše: PolitikaPlus

Žene, djeca, stari i mladi... Svi su čekali na dragocjeni komadić papira. Dinamo - Helsinki, uzvratna utakmica 3. pretkola. Jedno je sigurno, ulaznica više nema. Maksimir je rasprodan u jednom danu!

Onakvi redovi pred blagajnama se ne pamte od utakmice s Partizanom. "Gusjenica" navijača dosezala je maksimirski stadion. No navijači su strpljivo čekali, a neki od njih nisu uspjeli kupiti ulaznicu.

 

Dinamo je prvu utakmicu u Finskoj dobio 2-1 i "modri" su pred 4. pretkolom Lige prvaka. Utakmica počinje u srijedu u 20.45 sati.

Prije nekoliko tjedana Jari Litmanen nezgodno je pao i zadobio potres mozga. Na jučerašnjem treningu lopta ga je pogodila u glavu i Litmanen neće ni putovati u Zagreb.

- Moram se pobrinuti za ozljedu. Jako me lopta pogodila u glavu - rekao je Jari.

Prema finskim medijima, Litmanen je bio upitan zbog ozljede koljena, a trener je trebao odlučiti nakon treninga hoće li ga voditi u Zagreb. No lopta u glavu i Finac ne ide na Maksimir.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

maksimir, helsinki, dinamo