A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/krasimir%20balakov.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Krasimir Balakov: Hajduk će igrati napadački, idemo po pobjedu! | Politika+
Sport

TRENER BIJELIH: Krasimir Balakov: Hajduk će igrati napadački, idemo po pobjedu!

'Moramo ući u utakmicu bez respekta i igrati ofenzivno, a ja vjerujem da ćemo slaviti naš prolazak dalje.'

FOTO: Krasimir Balakov
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus

Trener splitskog Hajduka Krasimir Balakov najavio je da će njegova momčad preuzeti rizik i igrati napadački u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige protiv Stoke Cityja na Poljudu kako bi nadoknadili prošlotjedni poraz u gostima (0:1).

 

'Moramo ući u utakmicu bez respekta i igrati ofenzivno, a ja vjerujem da ćemo slaviti naš prolazak dalje.'

"Hajduk juri rezultat 1:0 iz prve utakmice te će mo preuzeti rizik i moramo ući u utakmicu bez respekta i igrati ofenzivno, a ja vjerujem da ćemo slaviti naš prolazak dalje", rekao je Balakov danas na konferenciji za novinare.

On je kazao kako je uoči sutrašnje uzvratne utakmice protiv engleske momčadi razmišljao o svemu, te da za njega nema poteškoća jer je naviknut na pritisak i znao je što ga čeka kad je dolazio u Split preuzeti momčad Hajduka.

"Moji su igrači ljuti zbog poraza od Zadra (0:1) u prošlom prvenstvenom kolu, a to je dobro jer bez ljutnje, optimizma i pozitivnog razmišljanja , nema ni srca na terenu niti pozitivnog rezultata", rekao je Balakov.

Komentirajući eventualni pad raspoloženja Hajdukovih nogometaša nakon poraza od Zadra, Balakov je kazao da ga to ne brine jer ako igrač padne nakon jedne utakmice, onda to nije igrač za Hajduk.

Osvrnuvši se na prošlotjednu utakmicu u gostima protiv Stoke Cityja, Balakov je priznao da je skok bio lošija strana Hajdukovih nogometaša, te je odlučio da u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici zadnjoj liniji pomaže Brkljača.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stoke city, krasimir balakov, hajduk