A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hightower%20policijska%20akademija.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Moses Hightower iz Policijske akademije pronađen mrtav! | Politika+
Scena

NAŠLI GA U STANU: Moses Hightower iz Policijske akademije pronađen mrtav!

Umro je u 67. godini. Uzrok smrti je za sada nepoznat, ali vjeruje se da je umro prirodnom smrću.

Piše: PolitikaPlus

Bubba Smith (66), američki profesionalni nogometaš i zvijezda Policijske akademije, pronađen je mrtav u svom stanu u Los Angelesu.

 

Umro je u 67. godini. Uzrok smrti je za sada nepoznat, ali vjeruje se da je umro prirodnom smrću.

Charles Bubba Smith osvojio je Super Bowl s Baltimore Coltsima, a bio je popularan i kao glumac. Mnogi ga pamte kao Mosesa Hightowera iz Policijske akademije. Bivšu zvijezdu američkog nogometa u srijedu je u losanđeleškom stanu na Sunlight Placeu (Baldwin Hills) pronašao njegov njegovatelj, izvijestila je policija.

Umro je u 67. godini. Uzrok smrti je za sada nepoznat, ali vjeruje se da je umro prirodnom smrću. Charles Aaron Smith rođen je 28. veljače 1945. godine. Nogometom se profesionalno bavio šezdesetih i sedamdesetih godina, a krajem sedamdesetih počeo se baviti i glumom. Bio je poznat po svojoj visini – 2,01 metar.

Profesionalnu nogometnu karijeru započeo igrajući za Baltimore Coltse i u timu je bio pet sezona, a nakon toga je dvije godine igrao za Oakland i Houston. Nogometnu karijeru završio je 1976. godine, te se potom proslavio kao glumac.

Najpoznatiji je po ulozi Mosesa Hightowera u Policijskoj akademiji, iako se pojavio u 50-ak filmova i TV-serija, od kojih su najpoznatiji Charlie's Angels, Wonder Woman i Eight Is Enough.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policijska akademija, Bubba Smith