A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Heidi%20Klum%20-%202-10366.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Supermodel Heidi Klum uživa u toplesu na Korzici | Politika+
Scena

HEIDI KLUM: Supermodel Heidi Klum uživa u toplesu na Korzici

Prekrasnim tijelom Victorijina anđelica plijenila je pažnju svih muškaraca na plaži, a suprug Seal potražio je mjesto u hladu za odmor.

Piše: PolitikaPlus/VLM

Njihovo četvero djece uživali su u vrućem, danu, a brižna majka pazila je da ne izgore.

Ljepotica Heidi Klum sa suprugom Sealom i djecom odmara na jugu Korzike. Njemački supermodel uživao je u sunčanju i to u toplesu dok su se klinci zabavljali u plićaku. Heidi je nedavno izjavila kako se uvijek sunča bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. Osim što joj je tako ugodnije i dalje joj je ostala navika od manekenskih dana kada zbog stalnih revija i snimanja nije smjela imati tragove sunčanja.

 

Prekrasnim tijelom Victorijina anđelica plijenila je pažnju svih muškaraca na plaži, a suprug Seal potražio je mjesto u hladu za odmor. Njihovo četvero djece 7-godišnji Leni kojeg Heidi ima iz veze s talijanskim tajkunom Flaviom Briatoreom, 6-godišnji Henry, 5-godišnji Johan i trogodišnja Lou uživali su u vrućem, danu, a brižna majka pazila je da ne izgore, te da popiju dovoljno vode.
Dan prije odlaska na plažu sretna obitelj zabavljala se u gradu Calviju. Šetali su iručali u lokalnom restoranu, a po povratku u apartman susreli su skupinu uličnih svirača koji su svirali gitaru i violinu. Suprug 38-godišnjeg modela slavni pjevač Seal nije mogao odoljeti, a da ne zapjeva s njima. Par je na godišnji odmor otišao po završetku Sealove turneje u sklopu koje je prije mjesec dana po četvrti put došao u Hrvatsku i to u pulsku Arenu. Haidi u posljednje vrijeme sve manje radi iako tu i tamo snimi editorijal kojim dokaže da je još uvijek jedan od vrhunskih svjetskih modela.


Posebno zadovoljstvo pričinjava joj rad na američkoj inačici reality showa top model, ali većinu vremena posvećuje obitelji. Nedavno je izjavila kako ona i njezin suprug i dalje ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga, te da ona seksi odjećom i igricama voli začiniti stvari između njih. Nema ništa loše u nošenju podvezica ili sličnih dodataka kako biste malo razigrali maštu kod partnera. Ne kažem da odmah u spavaću sobu morate postaviti štangu za striptiz i plesati na njoj, ali malo igre neće škoditi. Doduše, ja volim i igru na štangi - vrckava je bila Heidi koja je napomenula da njezin suprug najviše voli kada nosi vrlo kratke suknje koje više otkrivaju, nego skrivaju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

seal, heidi klum