A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/radio%20101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vlada odbacila HND-ove navode o zaustavljanju Radija 101 | Politika+
Hrvatska

STOJEDINICA: Vlada odbacila HND-ove navode o zaustavljanju Radija 101

Vladin Ured za odnose s javnošću oštro je danas odbacio navode HND-a, da je odluka o odbijanju prijenosa koncesije za Radio 101 donesena ranije

Piše: PolitikaPlus/Hina

Vladin Ured za odnose s javnošću oštro je danas kao insinuacije odbacio navode Hrvatskog novinarskog društva da je "odluka o odbijanju prijenosa koncesije za Radio 101 donesena ranije" kao i izrečene "sumnje u političke motive zaustavljanja Radija 101".

Vladin Ured u priopćenju podsjeća kako o dodjeli koncesija odlučuje Vijeće za elektroničke medije koje je u svome radu dužno pridržavati se zakona i drugih propisa, te stoga nerazumljivim ocjenjuje zašto se Hrvatsko novinarsko društvo i njegov predsjednik Zdenko Duka obraćaju Vladi Republike Hrvatske.

Vlada Republike Hrvatske nikako nije adresa na koju gospodin Duka treba usmjeriti svoje nezadovoljstvo, ističe se u priopćenju te napominje kako je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim medijima donio Hrvatski sabor, a o pojedinim odredbama raspravljalo je i Vijeće za nacionalnu sigurnost.

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) danas je u priopćenju ocijenilo kako je odlukom Vijeća za elektroničke medije da ne odobri prijenos koncesije zagrebačkom Radiju 101 taj radio doveden pred prag likvidacije, te izrazilo sumnju da je takva odluka donesena zbog političkog motiva vlasti da zaustavi "stojedinicu".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hnd, koncesija za radio, radio 101, vlada Rh