A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/promet-57382.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAK: Promet gušći u smjeru mora | Politika+
Mojbiz

PRODULJENI VIKEND: HAK: Promet gušći u smjeru mora

Povremene poteškoće vozači mogu očekivati na dionicama cesta gdje traju radovi.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

Promet je gušći u smjeru mora nego prema unutrašnjosti, ali teče bez smetnji i zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).


Povremene poteškoće vozači mogu očekivati na dionicama cesta gdje traju radovi te na turističkim cestama u Istri i duž jadranske obale.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru na dionici autoceste A6 Bosiljevo-Kikovica, na mostu Bajer i u Lici, na dionici autoceste A1 od čvora Gospić do tunela Sveti Rok.


Povremene poteškoće vozači mogu očekivati na dionicama cesta gdje traju radovi te na turističkim cestama u Istri i duž jadranske obale. Također, na privremenu regulaciju prometa i prometne gužve vozači će tijekom dana naići u blizini svih marijanskih svetišta.


Kasnije, tijekom dana, gužve se očekuju na izlazu s Krčkog mosta prema kopnu, na području trajektnih luka i pristaništa te na svim većim graničnim prijelazima.


Zbog današnjeg blagdana Velike Gospe zabranjen je promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1 (Ličkoj magistrali).


Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, a trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VELIKA GOSPA, HAK, PROMET