A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/johnny-depp-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Disney odustao od nove verzije vesterna The Lone Ranger | Politika+
Kultura

FILMSKA INDUSTRIJA: Disney odustao od nove verzije vesterna The Lone Ranger

Verbinski je tijekom vikenda nastavio pregovarati s producentom Jerryjem Bruckheimerom.

FOTO: Johnny Depp
Piše: PolitikaPlus/Hina/AFP

Američki Disney, jedna od najvećih produkcijskih kuća zabavnog programa u svijetu, odustaje od produkcije skupe nove verzije vesterna "The Lone Ranger" s Johnnyjem Deppom, zbog toga što se studio i redatelj nisu dogovorili o proračunu za snimanje toga filma, piše u nedjelju Wall Street Journal na svojoj internetskoj stranici.

Verbinski je tijekom vikenda nastavio pregovarati s producentom Jerryjem Bruckheimerom.

Prema pisanju tog američkog poslovnog dnevnika koji se poziva na dobro obaviještene izvore, redatelj Gore Verbinski tražio je između 230 i 250 milijuna dolara, a Disney je bio spreman uložiti tek 200 do 210 milijuna.


Budući da nije postignut dogovor, studio je u petak prekinuo pripreme za snimanje koje je trebalo početi u listopadu u Novom Meksiku na jugu Sjedinjenih Država, a film je trebao izaći koncem 2012., dodaje list.


Unatoč takvoj odluci, Verbinski koji je za Disney režirao "Pirate s Kariba" s Deppom, nastavio je tijekom vikenda pregovarati s producentom Jerryjem Bruckheimerom, navodi list.


U toj obradi vesterna iz 1950-ih koji je važan projekt za Disney, Depp treba tumačiti ulogu Tonta, Indijanca koji prati usamljenog rendžera na njegovim putovanjima. Glavnog junaka glumio bi Armie Hammer, poznat po ulozi u filmu "Društvena mreža".