A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zdavid-icke-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

David Icke dan prije izbora u Zagrebu održava megasession | Politika+
Hrvatska

OPINION MAKER: David Icke dan prije izbora u Zagrebu održava megasession

"Nakon desetak novih naizgled nepovezanih događaja – beatifikacija, smaknuća, vjenčanja, ratova, kriza i katastrofa - koji su pomaknuli svijet, u Zagreb ponovno dolazi David Icke."

Piše: Ivan Klarić

Dvije godine nakon vikend maratona koji je pratilo preko 2 000 ljudi i tri nakon preko kapaciteta rasprodanog gostovanja na prvom izdanju Zagrebi! Festivala, nakon desetak novih naizgled nepovezanih događaja – beatifikacija, smaknuća, vjenčanja, ratova, kriza i katastrofa - koji su pomaknuli svijet, u Zagreb ponovno dolazi David Icke.


To su riječi kojima organizatori najavljuju dolazak predavača koji će već naći načina da nam te događaje poveže. Samo dan prije parlamentarnih izbora, 3. prosinca u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održat će novi megasession u trajanju od punih 10 sati (uz tri stanke od 30 minuta), s početkom u 10.00 sati.

Icke će svom dosad najvećem auditoriju u cjelodnevnom predavanju, uz pomoć više od 1200 fotografija, dokumenata i ilustracija, pružiti uvid u pozadinu aktualnih događanja, njihove povijesne izvore i posljedice koje su vidljive u našoj najbližoj okolici. Poseban će osvrt dati na pristupanje Hrvatske Europskoj uniji, povećavanje nadzora i kontrole, masovnu manipulaciju i ‘globalnu diktaturu’.

***

Za ovaj događaj koji će mnogima obilježiti godinu na izmaku, ulaznice se prodaju u sustavu Eventima, do 1. rujna po promotivnoj cijeni, koja je, ovisno o mjestu sjedenja, u rasponu od 110 do 180 kuna. Istekom promotivnog razdoblja ulaznice će se moći kupiti  po cijeni od između 130 i 210 kuna, dok će se na sam dan predavanja ulaznice na licu mjesta prodavati po cijeni od između 150 i 230 kuna.
 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DAVID ICKE