A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan-paravinja-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragan Paravinja u pritvoru ostaje još 30 dana | Politika+
Crna kronika

NA SIGURNOM: Dragan Paravinja u pritvoru ostaje još 30 dana

U pritvoru ostaje do okončanja istrage, osim ako njegovo izručenje ne zatraži pravosuđe BiH.

FOTO: Dragan Paravinja
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

Osumnjičenom za nestanak 17-godišnje Antonije Bilić, vozaču kamiona 43-godišnjem Draganu Paravinji istražni je sudac Županijskog suda u Šibeniku produžio pritvor za još 30 dana, kazao je njegov odvjetnik po službenoj dužnosti Branko Baica.

Osumnjičeni Paravinja u pritvoru Županijskog suda ostaje do okončanja istrage, osim ako njegovo izručenje ne zatraži pravosuđe BiH.

Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Antonije Bilić predložio je prošli tjedan uvođenje novih dokaza u istragu koja se na Županijskom sudu vodi protiv Dragana Paravinje zbog sumnje da je ubio 17-godišnjakinju iz Krički kraj Drniša. Ljubičić je od suda zatražio saslušanje dvoje novih svjedoka, a o njegovom zahtjevu odluku bi ovih dana trebao donijeti istražni sudac Igor Ninić.

Osumnjičeni Paravinja u pritvoru Županijskog suda ostaje do okončanja istrage, osim ako njegovo izručenje ne zatraži bosansko pravosuđe.

Naime, Osnovni sud u Sokolcu još mora donijeti pravomoćnu presudu zbog pokušaja silovanja, no doznaje se da nikakav zahtjev još nije stigao.

Paravinja koji je uhićen u BiH prvo je priznao da je ubio Antoniju, a kasnije je kazao da je to priznanje od njega iznudila policija. Potraga za Antonijom nestalom 7. lipnja i dalje traje.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pritvor, branko baica, vinko ljubičić, antonija bilić, dragan paravinja