A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/matt%20dillon.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Proslavljevni holivudski glumac i redatelj Matt Dillon u Zadru | Politika+
Scena

GOSTOVANJE: Proslavljevni holivudski glumac i redatelj Matt Dillon u Zadru

Dillon se odazvao pozivu organizatora Film forum Zadar festivala.

FOTO: Matt Dillon
FOTO: HRT
Piše: PolitikaPlus

Proslavljevni holivudski glumac i redatelj Matt Dillon (47), koji je popularnost stekao u brojnim filmskim hitovima tijekom osamdesetih i devedestih godina prošloga stoljeća, od subote je u Zadru.

 

Dillon se odazvao pozivu organizatora Film forum Zadar festivala.

Dillon se odazvao pozivu organizatora Film forum Zadar festivala, gdje će mu kao posebnom gostu, zadnjega dana održavanja festivala, biti uručena nagrada "Tomislav Pinter" za izniman doprinos filmskoj umjetnosti. Skulpturu akademske kiparice u ponedjeljak će mu uručiti direktor festivala Sergej Stanojkovski.

 

Dillon je subotnju večer proveo u Providurovoj palači na projekciji filmova iz programa Festivala, te se prošetao zadarskim Poluotokom. Iako je njegov boravak trebao ostati tajnom do ponedjeljka, kada je zakazana službena konferencija za novinare, doznajemo da je holivudska zvijezda jutros u društvu poznatoga producenta naših korijena, Branka Lustiga, na krstarenju zadarskim arhipelagom na Eurohercovoj jahti Agram.

 

Matt Dillona publika posebno pamti po ulogama iz filmova „Samci“ (1992.), „Svi su ludi za Mary“ (1998.) i  „Drugstore Cowboy“ (1989.) te onih novijega datuma  „Fatalna nesreća“ (2004.) i „You, Me and Dupree“ ( 2006.). 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film forum zadar festival, matt dillon