A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/larin-izbor-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prodana u 17 zemalja i prije nego je počelo emitiranje u Hrvatskoj | Politika+
Scena

'LARIN IZBOR': Prodana u 17 zemalja i prije nego je počelo emitiranje u Hrvatskoj

Radi se o 182.270.988 gledatelja koji će imati priliku vidjeti najnoviju seriju Nove TV.

FOTO: Nova TV
Piše: PolitikaPlus

Da je 'Larin izbor' serija koju čekaju gledatelji u Hrvatskoj i van nje, vjerovali smo od samog početka. Time su na Novoj TV započeli i novi trend u Hrvatskoj TV industriji! Umjesto da uvoze strane serije, oni ih i izvoze i uspješno plasiraju u Europi i na tržište Bliskog Istoka.

Upravo te informacije su najbolja promocija serije pred samu premijeru 'Larinom izbora' koja se željno iščekuje 4. rujna. Podsjetimo se, 'Larin izbor' je serija o Lari i Jaši koje razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije.

 

Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem.

Autorica koncepta i kreativna producentica serije je Jelena Popović Volarić, glavni pisac Tomislav Hrpka, a urednik priče Milijan Ivezić. Redatelji su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Uz glavne glumce u seriji ćemo gledati istaknuta imena: Ecija Ojdanić, Filip Juričić, Marija Kohn, Frane Perišin, Ornela Vištica, Mladen Vulić i mnoge druge.

 


 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

larin izbor, nova tv