A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/prostitucija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bogatim gostima hotela Esplanade nudili noćne dame za provod | Politika+
Crna kronika

PROSTITUCIJA: Bogatim gostima hotela Esplanade nudili noćne dame za provod

U srpnju privedena dva djelatnika luksuznog zagrebačkog hotela

Piše: PolitikaPlus/Jutarnji list

Do jučerašnjeg prvog ročišta na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu pred sutkinjom Ivanom Bujas, ostalo je nepoznato kako su u srpnju ove godine privedena dva djelatnika zagrebačkog hotela The Regent Esplanade pod optužbom da su bili dio organiziranog lanca elitne prostirtucije.

Žene su za seksualne usluge naplaćivale najmanje 150 eura po satu. Ukupno su zaradili 183 tisuće kuna.

Prema tvrdnjama tužiteljstva, kako prenosi Jutarnji list, optuženi Mario Vuletić (40) zajedno sa šestoricom suoptuženika od lipnja do srpnja ove godine angažirao je više žena za pružanja seksualnih usluga u Zagrebu i u drugim mjestima u Hrvatskoj za najmanje 150 eura po satu. Ukupno su zaradili 183 tisuće kuna.

Među njima su dva djelatnika “Esplanade” koji su optuženi da su prostitutke puštali u sobe klijenata za što su dobivali po 100 kuna, tri vozača, te djelatnik turističke agencije iz Makarske, Jablan Pešić, koji je sa Vuletićem dogovorio boravak tri djevojke na Hvaru gdje su od 'klijenata' dobile šest tisuća eura. Jedan od djelatnika “Esplanade”, Ivan Karlo Ranok, priznao je krivnju, tvrdeći da nije znao što radi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mario vuletić, regent esplanade, hotel esplanade, esplanade, prostitucija, podvođenje